Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Beranová, Magdalena, 1930- (Autor) |
---|---|
Korporativní autor: | Academia (nakladatelství) (Autor) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Academia,
2015
|
Vydání: | Třetí, rozšířené vydání |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Hostina : kniha o tom, jak jídlo sbližuje lidi /
Autor: Hajzlerová, Petra, 1973-
Vydáno: (2022) -
Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
Autor: Child, Julia, 1912-2004, a další
Vydáno: (2014) -
Kuchyně. Dětem vstup povolen /
Autor: Taková, Eva
Vydáno: (2015) -
Léčba zemí : průvodce výchovou zdravých dětí v nezdravém světě /
Autor: Shetreat-Klein, Maya
Vydáno: (2016) -
Sny a sekyry /
Autor: Padevět, Jiří, 1966-
Vydáno: (2019)