Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Beranová, Magdalena, 1930- (Autor)
Korporativní autor: Academia (nakladatelství) (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Academia, 2015
Vydání:Třetí, rozšířené vydání
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01529nam a2200433 a 4500
001 KN4239800000022421
005 20200714045517.0
008 150911s2015----xr ---------u-------cze-d
020 |a 978-80-200-2498-5 :  |c 371.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
072 7 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt 
080 |a 048.8 
080 |a 641/642(091 
080 |a 083.12 
080 |a 613.2 
100 1 |a Beranová, Magdalena,  |d 1930-  |7 jk01011773  |4 aut 
245 1 0 |a Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /  |c Magdalena Beranová 
250 |a Třetí, rozšířené vydání 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 2015 
300 |a 553 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh :  |b ilustrace (některé barevné), faksimile, mapa 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 4 |a kuchařství  |3 ph115027 
650 0 4 |a cookery 
650 0 4 |a food 
650 0 4 |a dějiny  |3 ph114390 
650 0 4 |a human nutrition 
650 0 4 |a jídlo  |3 ph634636 
650 0 4 |a history 
653 |a dějiny  |a výživa člověka 
655 4 |a kuchařské recepty  |3 fd132687 
655 4 |a monografie  |3 fd132842 
655 4 |a monographs 
655 4 |a cookbooks 
710 2 |a Academia (nakladatelství)  |7 ko2002101950  |4 aut 
910 |a BEG509 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 17274  |d 17274 
993 |0 0  |1 4239822600  |4 0  |6 B940414641642_  |7 0  |9 18223  |a 371.00  |b 0  |c 15775  |d 2015-09-11  |f DOSP  |g B94*04/14*641/642  |h 371.00  |i Knihcentrum Ostrava-Poruba  |j 0  |l DOSP  |r 2020-07-14  |t 5  |w 2020-07-14  |y KN