Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Child, Julia, 1912-2004 (Autor), Bertholle, Louisette (Autor), Beck, Simone, 1904-1991 (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
V Brně :
Jota,
2014
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: | Populárně naučná
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Kuchyně. Dětem vstup povolen /
Autor: Taková, Eva
Vydáno: (2015) -
Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /
Autor: Beranová, Magdalena, 1930-
Vydáno: (2015) -
Africká kuchařka /
Autor: Assitan, Katri
Vydáno: (2013) -
Houbová kuchařka : nejchutnější klasika i speciality na 152 způsobů /
Autor: Martin, Pavel
Vydáno: (2012) -
Světová kuchařka pro kluky a holky : podle čarodějky Borůfky /
Autor: Rytířová, Helena, 1951-
Vydáno: (2012)