Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Child, Julia, 1912-2004 (Autor), Bertholle, Louisette (Autor), Beck, Simone, 1904-1991 (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: V Brně : Jota, 2014
Vydání:Vyd. 1.
Edice:Populárně naučná
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01745nam a2200469 a 4500
001 KN4239800000021637
005 20200714045450.0
008 150114s2014----xr ---------u-------cze-d
015 |a cnb002636799 
020 |a 978-80-7462-441-4  |q (váz.) 
040 |a   |e AACR2  |9 1  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
043 |a e-fr--- 
072 7 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt 
080 |a 641/642 
080 |a 641.568(44) 
080 |a (44) 
080 |a (035) 
080 |a (083.12) 
100 1 |a Child, Julia,  |d 1912-2004  |7 js20091006002  |4 aut 
245 1 0 |a Umění francouzské kuchyně :  |b světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /  |c Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a V Brně :  |b Jota,  |c 2014 
300 |a 895 s. ;  |c 24 cm 
490 1 |a Populárně naučná 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 4 |a kuchařství  |z Francie  |3 ph115027 
650 0 4 |a francouzská jídla  |3 ph114588 
650 9 |a cookery 
650 9 |a French cookery 
653 |a kuchařky 
655 4 |a příručky  |3 fd133209 
655 4 |a kuchařské recepty  |3 fd132687 
700 1 |a Bertholle, Louisette  |7 mzk2013745205  |4 aut 
700 1 |a Beck, Simone,  |d 1904-1991  |7 mzk2013745206  |4 aut 
765 1 8 |t Mastering the art of French cooking 
830 0 |a Populárně naučná 
901 |b 9788074624414  |f 1. vyd.  |o 20141126 
910 |a BEG509 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 17015  |d 17015 
993 |0 0  |1 4239822936  |4 0  |6 B641568_  |7 0  |9 17963  |a 388.70  |b 0  |c 15513  |d 2015-01-14  |e 1  |f DOSP  |g B641.568  |h 388.70  |i JOTA Brno  |l DOSP  |m 1  |r 2022-07-28  |s 2020-08-31  |t 5  |w 2015-01-14  |y KN