Marocká kuchyně /
Kuchařka milovníků exotiky, včetně návodu na přípravu koření, doby přípravy jídla a časů pečení a vaření.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Zygmuntowicz, Andrzej a kol. (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Bratislava :
Champagne avantgarde,
1992
|
Vydání: | 1.. vyd. |
Edice: | Encyklopedie kulinárního u
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Kuchyně USA /
Autor: Maly, Michaela
Vydáno: (1992) -
Zelená kuchyně /
Autor: Skorňakov, Sergej M., a další
Vydáno: (1988) -
Provance Škola provensálské kuchyně : Tajemství surovin a receptů jižní Francie /
Autor: Moine, Gui Gedda a marie-Pierre
Vydáno: (2009) -
Recepty pro jeden hrnec z celého světa /
Autor: Alburey, Pat a kol.
Vydáno: (1996) -
Kuchyně. Dětem vstup povolen /
Autor: Taková, Eva
Vydáno: (2015)