Dělená strava podle Dr. Haye /
Publikace vysvětluje princip trávení potravy, vyzdvihuje přednosti tzv. oddělené stravy - tj. konzumace potravin se stejně dlouhou dobou trávení a její rozdělení na živočišnou a rostlinnou. Uvádí 60 receptů.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Heintze, Thomas M. (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
Svojtka a Vašut,
1995
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Jak žít dlouze a zdravě /
Autor: Tombak, Michail, 1953-
Vydáno: (2014) -
Lehká chutná jídla /
Autor: Lehká
Vydáno: (2008) -
Zeleninové pokrmy /
Autor: Zeleninové
Vydáno: (2008) -
Nízkotučné pokrmy /
Autor: Minkowsky, a další
Vydáno: (2007) -
Pohoštění /
Autor: Pohoštění
Vydáno: (2007)