Raw - živá strava : jídlo a recepty pro zdraví a vitalitu /
Autorka nabízí informace, rady, tipy a hlavně recepty na to, jak vlastně "nevařit", a přitom připravit chutné jídlo, třeba i příjemně teplé. Nakladatelská anotace
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Frýdek-Místek :
Alpress,
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Autorka nabízí informace, rady, tipy a hlavně recepty na to, jak vlastně "nevařit", a přitom připravit chutné jídlo, třeba i příjemně teplé. Nakladatelská anotace Syrová strava, živá strava neboli raw food či vitariánství je způsob stravování, jehož základ spočívá v co nejšetrnější úpravě potravin, aby se v jídle i pití zachovalo maximum vitamínů, minerálů, enzymů a dalších výživných látek |
---|---|
Popis jednotky: | Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: | 111 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
ISBN: | 978-80-7543-065-6 |