Houbová kuchařka : nejchutnější klasika i speciality na 152 způsobů /

Kniha kuchařských receptů na přípravu rozmanitých houbových jídel i jídel s houbami, klasických i nových inspirací

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Martin, Pavel (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: V Praze : Československý spisovatel, 2012
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Kniha kuchařských receptů na přípravu rozmanitých houbových jídel i jídel s houbami, klasických i nových inspirací
Osvědčené předpisy našich babiček na rychlé, bezmasé pokrmy. Příprava polévek a předkrmů, smaženic, různých jídel masových i pouze ze samotných hub, jednoduchých i složitějších na přípravu. Nechybí rady, které by měl dodržet každý zkušený houbař. Doplněno několika fotografiemi lákavých hotových pokrmů
Fyzický popis:137, 6 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
ISBN:978-80-7459-093-1