Kuchařka pod párou /
Fotografická publikace receptů na přípravu lákavých a chutných jídel uvařených v páře
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Brno :
Jota,
2013
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Fotografická publikace receptů na přípravu lákavých a chutných jídel uvařených v páře Vaření v páře je tradiční, jednoduchý a zdravý způsob přípravy jídla. Autorka poskytuje v úvodu rady, jak si při tomto vaření počínat a spoustu předpisů na pokrmy ze zeleniny, z různých druhů masa i ryb, přílohy, omáčky a dezerty |
---|---|
Popis jednotky: | Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: | 155 s. : barev. il. ; 26 cm |
ISBN: | 978-80-7462-420-9 |