Kuchařka pod párou /

Fotografická publikace receptů na přípravu lákavých a chutných jídel uvařených v páře

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kuntzmannová, Miroslava (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Brno : Jota, 2013
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Fotografická publikace receptů na přípravu lákavých a chutných jídel uvařených v páře
Vaření v páře je tradiční, jednoduchý a zdravý způsob přípravy jídla. Autorka poskytuje v úvodu rady, jak si při tomto vaření počínat a spoustu předpisů na pokrmy ze zeleniny, z různých druhů masa i ryb, přílohy, omáčky a dezerty
Popis jednotky:Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:155 s. : barev. il. ; 26 cm
ISBN:978-80-7462-420-9