Velký cirkus - Clostermann, Pierre (Živé knihy, 1990)
letci francouzští - válka světová II. - r. 1939-1945 - vzpomínkyClostermann, Pierre H. (letec stíhací franc., *1921) - život a činnostválečná - válka světová II. - vzpomínky vlastn%