Veletucet : 144 krát Barták, Hrubý, Jiránek, Matuška, Nepraš, Renčín, Slíva v Techn. magazínu[Soubor kresleného humoru% (Státní nakladatelství technické lit, 1988)
mor kresleny český - technika a civilizace - stol. 20., léta 60.-80.karikaturisté čeští - stol. 20. - život a dílo - přehledyfaktografick% 00