Malovaný svět básničky pro děti - Žáček, Jiří, 1945-
Bohatě ilustrovaná knížka básniček. Jakou řečí mluví zvířata, jaké by to bylo, kdybychom žili ve vodě, jak se chodí do světa a ještě mnoho dalšího...