Psí kůže : (Huncleder) ; Kámen nářku - Körner, Vladimír, 1939- (Körner, Vladimír 1939- Spisy, 2002)
Dvě baladické historické prózy, které na pozadí dějinných událostí ze 16. a 17. století staví do popředí otázku hledání víry a smyslu existence.