Toužím uhasit svou žízeň : básně svatého Jana od Kříže - Jan od Kříže, svatý, 1542-1591 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Soubor básnických textů svatého Jana od Kříže, významného španělského mystika a reformátora karmelitánského řádu, žijícího ve druhé polovině 16. století.