Hledání ztraceného času. - Proust, Marcel, 1871-1922 (Klasická světová próza, 2019)
Sedmá a závěrečná část obsáhlé románové epopeje, v níž jeden z nejvýznamnějších autorů francouzské literární moderny stvořil monumentální fresku doby, v níž jedna společnost střídá druhou.