Verše ticha - Szymanská, Olga, 1955- (Současná česká poezie, 2019)
Pátá sbírka současné české básnířky, doplněná autorčinými vlastními černobílými snímky, je odrazem vnitřních pocitů, usilujících naplnit duši člověka harmonií a souladem.