Bar Příroda, čili, Budoucnost 5 km : básně o lidech 1961-1967 - Král, Petr, 1941-2020 (Čeští básníci 20. století, 2019)
Soubor vyhraněných meditativních básní významného českého básníka, prozaika, esejisty a překladatele, který vznikl v letech 1961-1967.