Twitter and society - Weller, Katrin; Burns, Axel; Burgess, Jean; Mahrt, Merja; Puschmann, Cornelius (Digital formations, 2014)
Obsáhlá studie věnovaná různým aspektům sociální sítě Twitter: jednotlivé kapitoly zkoumají využití Twitteru v oblastech, jakými jsou populární kultura, marketing, politika a aktivismus, novinářství, krizová komunikace či komunikace ve vědě.