Hledání flow : InFlow 2008 - Škyřík, Petr, 1981- (Tribun EU, 2008)
InFlow ročenka 2008 je mozaikou, výběrovým dílem mnoha autorů, kteří přispěli něčím zajímavým, originálním, imaginativním. Je to text o hledání nacházení, sdílení a nadšení.