Vzorník 2014 - Vlček, Tomáš, 1970-; Strá, Petra, 1979-; Goldflam, Arnošt, 1946-; Hník, Ondřej, 1977-; Irovský, Jaroslav, 1985-; Kotrla, Pavel, 1974-; Shock, Viki, 1975-; Tuček, Ondřej, 1969-; Vlasák, Jan, 1965-; Zvolský, Filip Jan, 1978- (E-knihovna. Vzorníky, 2015)
Třetí ročník sborníku pozoruhodných autorů současné české prózy a poezie, vydávaného Městskou knihovnou v Praze, obsahuje příspěvky devíti autorů.