Dana : Kniha první. Děvčátko Dana. Skautka Dana - Štáflová, Vlasta (Dívčí román, 1996)
Mladým čtenářkám ze školních lavic i studentských part, duším sportovním i romantickým jsou určeny příběhy Dany, která již před desítkami let okouzlovala desetitisíce obdivovatelek.