Pozitivní magie : Okultismus v praktickém životě - Weinstein, Marion (Votobia, 1997)
Autorka věnovala knize patnáct let práce, studia a výzkumů. Prostřednictvím této knihy objevíte vlastní netušené schopnosti a seznámíte se bezpečnými, účinnými a etickými technikami z oblasti astrologie, věštění (I-ťing, tarot) a čarodějnictví.