Jak přežít svého muže - Bernášková, Jana, 1981- (Ikar, 2023)
Příběh mladé herečky Lucie, která se snaží vrátit po mateřské dovolené ke své herecké kariéře. Jen to v nové mateřské roli není úplně jednoduché, zvlášť, když na péči o dítě zůstala úplně sama.