Případ ztraceného psa - Gruber, Václav, 1953- (Původní česká detektivka, 2024)
Detektivní román, v němž sehraje jednu z hlavních rolí nejdříve ztracený a poté znovu nalezený čtyřnohý přítel ženy, které se stala obětí pečlivě naplánovaného zločinu.