Garfield a školní duch - Davis, Jim, 1945- (CPress, 2018)
Legrace a napětí Garfield tomu nemůže uvěřit! Nejprve mu Jon vezme televizi, a pak ho dokonce chce s Odiem vzít k veterinářce! To už je skutečně na Garfielda moc. S Odiem se rozhodnou utéct z domova a zkusit štěstí někde jinde. Ale nikdo ze sousedů jim přístřeší poskytnout nechce, a tak skončí v opuštěné polorozpadlé budově staré školy. Sice se povídá, že tam straší, ale tomu by přece nikdo rozumný nevěřil, že ne? Odkud se ale berou ty podivné zvuky na chodbě?