Jan Hus očima krejčího Ondřeje a panny Anežky - Němeček, Tomáš, 1973- (Velikáni do kapsy, 2015)
První díl zamýšlené zábavné série popisující naše slavné hrdiny tak, jak je neznáte. Čeká vás plno pikantních detailů, zajímavostí, vtipných komentářů a komiksových ilustrací. Průvodci vám budou krejčí Ondřej a panna Anežka, historické postavy, které Jana Husa zažily, a pak několik „laskavých čtenářů“, kteří občas nevěří svým očím, co že se to v Čechách tehdy dělo.