Orange. - Takano, Ichigo, 1986- (Crew manga, 2020)
Naho se s překvapením dozvídá, že dopis z budoucnosti dostal i Suwa. Oba kamarádi se rozhodnou spolupracovat a zachránit Kakerua společně, jenže jejich činy vedou jen k tomu, že se přítomnost mění příliš rychle a pokyny z dopisů tak přestávají odpovídat současnému dění.