Wolverine - Wein, Len, 1948-; Aaron, Jason, 1973-; Trimpe, Herb, 1939-2015; Garney, Ron, 1962-; Changer the Elder (Nejmocnější hrdinové Marvelu, 2016)
Logan je mutant s duší sžíranou temnou minulostí. V tomhle svazku se dočtete o jeho prvním velkém souboji, ve kterém se pustil do křížku s Hulkem, a objevíte, jak doopravdy komplikovaný je jeho vztah k Mystique, mutantce s minulostí stejně tajemnou, jako je ta jeho.