Spy x Family. - Endō, Tatsuya, 1980- (Crew manga, 2022)
Anya možná získala první hvězdu, ale tím to rozhodně nekončí. Naopak, stojí před ní jedna z největších výzev v jejím životě – pololetní zkoušky. Dokáže se přes ně s pomocí své nevšední rodiny dostat, nebo selže a s ní i operace Puštík? A podaří se jí získat na svou stranu Damiana Desmonda a proniknout tak k jeho otci? Boj o světový mír pokračuje!