Zuby máš jen dvoje - Garguláková, Magda (Albatros, 2024)
Kniha o zubech to jako vážně? Počkej, neříkej, že se těmto tajemstvím nechceš podívat na zoubek! Zjistíš, odkud se zuby vlastně berou, jak vypadají uvnitř a proč občas bolí tak, až to hezké není. Dozvíš se, že v životě nám narostou jen dvoje, takže je vážně třeba se o ně naučit dobře starat. Čím dřív, tím líp. A i když tomu možná nevěříš, užiješ si při čtení také spoustu zábavy. Jak bys asi vypadal, kdybys měl zuby jako netopýr? Netušíš? Tak se pojď podívat.