Nikdy tě neopustím - Roberts, Nora, 1950- (Klokan (Alpress), 2024)
1806: Astrid Pooleová se v den své svatby stane obětí vraždy a s posledním dechem slíbí novomanželovi, že ho nikdy neopustí. Současnost: Grafička Sonya se s úžasem dozvídá, že její zesnulý otec měl bratra, dvojče, který jí odkázal svůj viktoriánský dům a veškeré jmění. Poté, co Sonya dorazí na místo, zjistí, že spolu s majetkem zdědila i rodinné prokletí.