Alice in Wonderland - Ràfols, Francesc, 1949-; Carroll, Lewis, 1832-1898. (Easy reading (Sun), 2020)
Převyprávění klasického pohádkového příběhu je vhodné pro děti, které začínají číst samostatně anglicky.