Důmyslný rytíř Don Quijote de la Mancha - Asensio, María, 1964- (Světová četba pro školáky. Fialová řada, 2020)
Zkrácená, převyprávěná verze vrcholného díla španělské renesance, které mělo být původně parodií na rytířské romány.