Kde jsme ještě nebyli - West, Kasie (CooBoo, 2024)
Příběh o přátelství i lásce vypráví Norah. Dívka, která svého kamaráda z dětství neviděla už pěkně dlouho. Teď ale nastává chvíle, kdy se může leccos z minulosti vyjasnit. A možná vzniknout i něco nového.