Poslední kapitán - Fitzgerald, Francis Scott, 1896-1940 (Leda, 2019)
Poslední a nedokončený román amerického klasika, zasazený do atraktivního hollywoodského prostředí v době, kdy se tamější filmové ateliéry stávají velkotovárnou na sny.