Duna - Herbert, Frank, 1920-1986 (Baronet, 2023)
Kultovní dílo ze zlatého fondu světové science-fiction zavádí čtenáře na pouštní planetu Arrakis. Pouze zde se vyskytuje vzácné koření, které prodlužuje život a propůjčuje mimořádné psychické schopnosti. Získat vládu nad planetou ale není jednoduché.