Holky z Detroitu - Whitaker, Tori, 1959- (Metafora, 2023)
Román americké autorky, v němž se prolíná příběh mladé ženy ze současné Ameriky spolu s příběhem dívčiny praprapratety, která byla ve své době velmi moderní ženou.