Rozsudek smrti - Trpková, Kristýna, 1996- (Původní česká detektivka, 2021)
Detektivní román české autorky. Případ údajně zkorumpovaného soudce vtáhne soukromého detektiva hlouběji do temných tajemství, než původně očekával...