Jak vycvičit draky : jezdci z Blpu. - Furman, Simon, 1961- (Egmont, 2019)
V komiksovém příběhu se setkáváme nejen s mladým Vikingem Škyťákem a jeho drakem Bezzubkou, ale i s dalšími studenty Dračí akademie.