Občan Monte Christo a další prózy - Macura, Vladimír, 1945-1999 (Vybrané spisy Vladimíra Macury, 2021)
Šestá kniha obsáhlého výboru z díla pozoruhodného spisovatele a literárního teoretika přináší kromě titulního románu i dvě povídkové sbírky a další krátké prózy.