Garfield to smaží - Davis, Jim, 1945- (Knihy sebraných Garfieldových stripů, 2021)
Další sešit stripů mazaného tlustého kocoura, který ze všeho nejvíc miluje jídlo a svůj pelech. Nyní se konečně ukáže, zda je pánem domu Jon Arbuckle nebo jeho kocour.