Setkání v Praze, s vraždou : detektivní encore - Salivarová, Zdena, 1933- (Původní česká detektivka, 2019)
Detektivní román je pátou částí oddechového cyklu manželů Škvoreckých z prostředí české emigrace s hlavní hrdinkou hraběnkou Lomnickou.