Život po francouzsku - Dubois, Jean-Paul, 1950- (Světová knihovna (Odeon), 2020)
Psychologický román vykreslující složité rodinné vztahy na pozadí druhé poloviny dvacátého století ve Francii, se všemi společensko-politickými vzestupy a pády.