Moje první kniha o kvantové fyzice - Kaid-Salah Ferrón, Sheddad (Bambook, 2020)
Svět kvantové fyziky je úžasné místo, v němž mikročástice dokážou dělat neuvěřitelné věci. Jak mohou atomy existovat na dvou místech najednou? Jak může být kočka zároveň mrtvá i živá? Otevírá se před námi fascinující svět, nahlédněme do něj