O zvířátkách : čtení na dobrou noc - Křišťanová, Dita, 1980- (Sun, 2019)
Pohádkové příběhy s didaktickým podtextem. Jednoduchými slovy převyprávěné veselé a přitom naučné příběhy. Příklady ze světa zvířat ukazují dětem, jaké jsou správné základní návyky a učí je hodnotám jako je úsilí, upřímnost a síla, optimismus a další. Vše v doprovodu celostránkových ilustrací