Jak vycvičit draky : jezdci z Blpu. - Furman, Simon, 1961- (Egmont, 2020)
Pokračování komiksových příběhů mladého Vikinga Škyťáka, jeho draka Bezzubky i dalších studentů Dračí akademie. Dračí jezdce z Blpu čeká další dobrodružství, tentokrát je jejich nepřítelem zákeřný Arn, který se vydává za obchodníka s kožichy