Hovory s doktory : 12 pohledů na zdraví, lásku, víru... a život - Nesvadbová, Barbara, 1975- (Universum (Euromedia Group), 2019)
Autorka vyzpovídala dvanáct předních českých lékařů z nejrůznějších oborů. Mluvila s nimi o jejich práci, o zdraví, o vztahu k pacientům, o jejich láskách, o víře, která je provází, o životě. Nakladatelská anotace