Tomáš a jeho přátelé. - Komanec, Miloš, 1978- (Egmont ČR, s.r.o, 2016)
Pět příběhů o Mašince Tomášovi a jeho kamarádech z nádraží na ostrově Sodor. Krátký text a zábavné úkoly doprovázejí celostránkové ilustrace. Určeno předškolním dětem