Poldík a Pavlík : párty u tučňáků - Jeremies, Christian, 1979- (Fragment, 2016)
Babička Tučňáková slaví 90. narozeniny. To je přeci důvod k pořádné oslavě! Sjelo se celé příbuzenstvo a dům se hemží tučňáky. Všichni se těší na večerní maškarní bál! Kam se ale ztratily doplňky k babiččinu duhovému kostýmu? Tučňáček Poldík a krokodýlek Pavlík se hned pouští do hledání. Nakladatelská anotace. Kráceno