Superkrávy a moře trapasů - Solberg, A. Audhild, 1975- (Host, 2017)
Na Anne Beu a Nilse se usmálo štěstí. Krátkozraká albínka a malý, nesmělý zrzek sice pořád ještě nepatří k nejoblíbenějším sedmákům na škole, ale přinejmenším už nejsou tak sami. Dokonce teď mají tolik kamarádů, že společně zaberou celý stůl v jídelně! Navíc rozhádané superkrávy mají co dělat samy se sebou, a tak je ve škole konečně trochu klid. Blíží se Halloween a s ním i první koncert kapely Fak Jastin. Ale kdo s nimi bude zpívat? Život je občas jako horská dráha. Jen co se dostanete na vrchol, čeká vás sešup dolů. A sotva se trochu vzpamatujete, řítíte se dolů znovu. Ale pak se najednou objeví zatáčka, která všechno změní! Nakladatelská anotace